Selva Sauvage

Duurzame badkleding voor kinderen gemaakt van gerecycleerd oceaanafval en gevoerd met gerecycleerd polyester.

Thuis in het Jeugdwerk – Jint

In het jeugdwerk vinden jonge nieuwkomers zowel een plek waar ze zich thuis kunnen voelen als een omgeving waar ze zich gecoacht weten. Die coaching moedigt hen aan om op verkenning te gaan en zichzelf te versterken.

Jint medenwerkers

JINT vzw stimuleert en ondersteunt de internationale uitwisseling en samenwerking van jongeren en jeugdorganisaties.

Beachhouse NATUREL

Puur, eerlijk en vers zijn kenmerkend voor Naturel’s keuken. Een groot gedeelte van hun menukaart wisselt dagelijks. Hierdoor blijven de gerechten je verrassen en wordt kwaliteit gegarandeerd.

WILLEMEN INFRA

WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben ze in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, …

BROEIPLAATS

BROEIPLAATS biedt een uniek kunstluik in STELPLAATS.Het wil jonge kunstenaars fysiek de ruimte bieden om te experimenteren en mentaal de vrijheid geven om op hun ideeën te broeien. BROEIPLAATS zet ontluikend talent breed in de kijker en verenigt gelijkgezinden.

B&B Chaplin

Edwin, Nancy en hun sympathiek team zorgen ervoor om steeds tijd te maken voor de klant. En op elk moment is het heerlijk vertoeven @Chaplin vooral bij mooi weer is het genieten op het gezellig zonneterras.

Projectbezoek Bouworde

Bouworde vzw organiseert actieve vrijwilligersreizen op allerlei projecten in Afrika, Azië, Europa en Latijns-Amerika voor jongeren tussen 15 en 30 jaar.

Private Dining

Private Dining is een culinair cateringsbedrijf gevestigd in Gent. Kwaliteit, duurzame en verse producten vormen de rode draad doorheen hun gerechten.

Mutation Festival

Mutation festival is tevens ons jaarlijks sluitstuk van de experimenten rond educatie en participatie. Samen met de coolste makers van vandaag en hun partners maken ze een groots en uniek event van!

Blue Star

Blue Star is een familiebedrijf dan al meer dan 100 jaar kwaliteitsriemen en -beugels voor dames en heren maakt.

Catch’Up – Jint

Op 19 oktober 2019 inspireerde Jint op de Catch’Up jeugdwerkers en jongeren met buitenlandplannen!

KC Dance Complex

De internationale en erkende dansschool in Gent voor moderne en klassieke dans. Onder het motto ‘Dans als beweging, kunstvorm en sport’ bieden ze een uitgebreid programma aan voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

Projectweek LUCA

De studenten van beeldende vormgeving gingen een week in team aan de slag om samen een huisstijl voor hun voetbalclub te ontwerpen. Op de laatste dag van de week kon het publiek de ontwerpen aanschouwen tijdens de voetbalbattle!

Inspiratiedag Krook

Tijdens de inspiratiedag in de Krook konden onder andere de studenten lager onderwijs van Artvelde kennismaken met alle kwaliteiten die kinderliteratuur in de klas kan bieden.